- om Meisland Trapp AS!

Håndverk, presisjon og skreddersøm


Oddvar Meisland er andre generasjons trappesnekker. Hans kunnskap og erfaring gir deg trygghet for at trappen er av beste kvalitet og tilpasset din bolig.

Håndverk, presisjon og skreddersøm

Meisland Trapp er en familieeid generasjonsbedrift. Våre tradisjoner og vår kvalitetsbevissthet har gjort oss til en av landets ledende trappeprodusenter. Vi har produsert trapper siden 1978 og har aldri gått på akkord med kvalitet og presisjon. Vi er også opptatt av å bruke de beste råvarene som finnes på markedet for at trappene våre skal vare lenge. God kvalitet er billigst over tid.

Vi samarbeider med regionens største byggfirma, tømmermestre og dyktige arkitekter. Tilbakemeldingene er positive både når det gjelder leveringstid, kvalitet og ikke minst utførelsen. Meisland Trapp skal levere det beste produktet til avtalt tid og pris. For å klare dette må vi tenke langsiktig og har investert betydelig i ny teknologi som gir topp effektivitet og presisjon. Ved å forene det ypperste innen moderne teknologi med tradisjonelt håndverk, oppnår vi en høy kvalitet på en effektiv måte.

Kjell Meisland laget den aller første trappen i låven på Stangeland. Vi er fortsatt på samme sted i Sandnes, men har bygget nye, trivelige produksjonslokaler. Her produserer våre dyktige medarbeidere trapper etter høye kvalitetskrav. Krav våre kunder stiller, men ikke minst krav vi stiller selv. De fleste trappene blir også måltatt og montert av oss.

Vi er stolte over trappene vi leverer. Meisland Trapp har de siste årene hatt mange spennende og utfordrende oppdrag som gjør at vi hele tiden utvikler oss og våre produkter. Det skal vi gjøre for at vi skal ligge i teten, sammen med våre samarbeidspartnere, kunder og leverandører, og hele tiden være ett trinn over!

Gode medarbeidere gir deg tryggheten på at alle våre produkter leveres av beste kvalitet. Alle våre ansatte har vært viktige bidragsytere i en årrekke og har Meisland-kvaliteten i blodet.